• 181504

Вибрациска брусилка 220W 114x114mm

BLACK+DECKER
KA450-QS
Влезна моќност:220W
Број на вртежи:16000rpm
Димензии на плочата:112×108mm
Димензии на хартијата:114×114mm
Ексцентар:1mm

3499 ден.

Нема на залиха

SKU: 181504 Категорија: