• 189761
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Вибрациона брусилка BO3711 190W 14274

Моќност: 190 W
Удари во минута: 8.000 – 22.000 min-1
Големина на брусна хартија: 93 x 228 mm
Големина на подложно перниче: 93 x 185 mm
Пречник на ексцентар: 2 mm
Осцилации во минута: 4.000 – 11.000 min-1
Бучава: звучен притисок 72 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при брусење: 3,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 253 x 92 x 154 mm
Тежина: 1,6 kg
Производител: Makita
Вибрациона брусилка со ергономски обликувано тело за сигурно движење и ракување како со една така и со две раце. Има редизајниран систем на ладење и со тоа е зголемена моќноста на моторот.

Клуб Цена
7271 ден. 8079 ден.

На залиха

SKU: 189761 Категории: ,