• vfgn b

Вградна рерна Gorenje BO737E114B

IconLED
Енергетска класа: A
Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Инфра грејач
Вентилатор
Инфра грејач со вентилатор
Долен грејач со вентилатор
Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
Мал инфра грејач
Oдмрзнување (Defrost)
Брзо загревање (FastPreheat)
Чистење со AquaClean функција
Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)

16999 ден.

Нема на залиха

SKU: 174148 Категорија: