• 180296

Вградна плотна Luxell V6-04T Glass

Материјал:стакло
Контрола на допир
Димензии(Ширина):45 – 60 cm
Тип на енергија:Електрична

9200 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 180296 Категорија: