• 193857

Вградна микро. печка Beko BMGB 25333 WG

Електронско управување
LCD дисплеј
Моќност: 900W
Моќност на грил: 1000W
Капацитет: 25L
Child Lock
5 нивоа
9 функции
Дигитален тајмер

20999 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 193857 Категорија: