• 180295

Вградна фурна Kumtel A6-SF3 Inox

Моќност:2300 W
Волумен: 56 l
Термостат
4 програми
2 греачи (горе – долу)
Грил функција
Вентилатор
1 решетка/2 плеха

9650 ден.

Нема на залиха

SKU: 180295 Категорија: