• 197937
  • A
8% попуст
Заштеди со Клуб цена

Вграден сет BEKO BBSE17321B

Вграден шпорет
Фурна:
LED Display – Touchcontrol
Мултифункционална
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:72L
Програми:6
Чистење со пареа: SteamShine®
Нерѓосувачки челик
Повеќе димензионално готвење
Електрична скара
Вентилаторско греење
Индикатор за преостаната топлина
Вентилатор
Димензии:59x56x55cm
Плотна:
Број на грејни зони: 4
Kонтрола на допир
Предна лева зона: Ø120mm/210mm-750W/2200W
Задна лева зона: Ø140mm-1200W
Предна десна зона: Ø160mm-1500W
Задна десна зона: Ø180mm-1800W
Индикатор за преостаната топлина
Заштита за деца

Клуб Цена
24890 ден. 26999 ден.

На залиха

SKU: 197937 Категории: ,