• 182868
  • 182868-2
  • 182868-1
  • F
4% попуст
Заштеди со Клуб цена

Вграден фрижидер BEKO BCHA275K3SN

Тип на продукт: Замрзнувач на дното
Тип на монтирање: Интегриран
Висина: 177.5cm
Ширина: 54cm
Длабочина: 54.5 cm
Energy Efficiency Class: F
Тип на систем за ладење: Половично без мраз
Позиција на замрзнувачот: Дно на замрзнувач
Боја; Бела
Noise Emission Class: C
Product Series: b100
купен бруто волумен: 275L
Total Volume (l): 262L
Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l): 193L
Frozen Food Storage Volume (l): 69L
Тип на полици на ладилникот: Стакло
Број на фиока за свежо овошје и зеленчук: 1
Капацитет за држач за јајца: 6
Тип на производител на мраз: Кутија за мраз
Број на полици во замрзнувач: 3
Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден): 2.5kg
Daily Freezing Capacity (kg/day): 3.2kg
Реверзибилна врата
Технологија на лесна инсталација: Лизгачка шарка
LED Illumination
Позиција на замрзнувачот: Дно на замрзнувач
Тип на контрола: Механично
Тип на монтирање: Интегриран
Боја: Бела
Energy Efficiency Class: F
Annual Energy Consumption (kWh/year): 280
Daily Energy Consumption (kWh/day): 0.768
Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day): 1.06
Noise Level (dBA): 38 dBA
Climate Class: SN-ST
Волтажа: 220-240V
Фреквенција: 50 Hz
Noise Emission Class: C
Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C): 38
Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day): 0.474
Preservation Time at Power Cut (hours): 13
Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l): 193L
Frozen Food Storage Volume (l): 69L
Daily Freezing Capacity (kg/day): 3.2kg
Висина: 177.5cm
Ширина: 54cm
Длабочина: 54.5cm
Тежина: 57.5kg
Спакувана висина: 187cm
Спакувана ширина: 57.5cm
Спакувана длабочина: 60cm
Тежина на паќетот: 62.3kg
Волумен на одделот за замрзнувач: 69L
Kапацитет на замрзнувањ: 3.2/24kg
Потрошувачка на енергија годишно: 224kWh
Дневна потрошувачка на енергија: 0.6kWh
Ниво на бучава: 38dB
Димензии: 177.5x54x54.5cm

Клуб Цена
29499 ден. 30799 ден.

На залиха

SKU: 182868 Категории: ,