• 195784
  • 195784 1
  • 195784 2
9% попуст
Заштеди со Клуб цена

Вертикален замрзнувач BEKO RFSA 210 K40W

Реверзибилна врата
Енергетска класа: E
Нето капацитет: 168L
LED индикатор
Број на фиоки: 6
Дневен капацитет на замрзнување: 7.7/24kg
Потрошувачка на енергија годишно: 190kWh
Механичка контрола
Автономија: 14H
Ниво на бучава: 37dB
Димензии: 133.7x54x56cm

Клуб Цена
19999 ден. 21999 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 195784 Категории: ,