• 194101

Вертикален замрзнувач Beko RFNE290L31WN

Neo Frost
Брзо замрзнување
Реверзибилна врата
Долготрајни стаклени полици
Енергетска класа: F
Нето капацитет: 256L
Број на фиоки: 5
Сад за мраз
Дневен капацитет на замрзнување: 16.5/24kg
Ниво на бучава: 39dB
Димензии: 171.4×59.5×65.5cm

29990 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 194101 Категорија: