• PK02356668-1

Вентилатор на вода Vivax FS-41M

Дијаметар на главата на вентилаторот од 40 cm
три брзини на дување и капацитет на резервоарот за вода од 2 литри, доволно е за осум часа работа и врвно разладување.
Со овој уред може да управувате со помош на далечинскиот управувач. Големиот LED екран покажува темепература, тајмер од 7.5 часа, а контролната табла исто така има и сензорско управување.

5899 ден.

Нема на залиха

SKU: 198281 Категорија: