• 445

Вага Vivax PS-180BT

Капацитет до 180 kg
Автоматска step-on функција
6 mm калено стакло
LED светло
3xAAA батерии вклучени
Бесплатна апликација за download
Безжичано поврзување, 9 функции

1399 ден.

Нема на залиха

SKU: 198270 Категорија: