• 198271

Вага Vivax PS-154

Вага за мерење
Маkcимална тежина: 150 kg
Мин. тежина 1 g
LCD екран
Функција на автоматско вклучување
Индикатор на слаб капацитет на батерија и преоптеретување

999 ден.

Нема на залиха

SKU: 198271 Категорија: