• 171586171586

Умивалник за вградување ICK 7851 Црн

Големина на садот:43 x 43 x 20 cm
Должина :78cm
Ширина :51cm
Дебелина на стакло:0,08 cm
Во комплет со сифон

25990 ден.

На залиха

SKU: 171586 Категорија: