• 190242
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ударна бушилица 20V MP-CPH20

Напон: 20V
Вртежи: 0-300/min 0-1000/min
Ударна енергија: 1.2J
Футер: SDS+
Дупчење метал: 10mm
дрво: 20mm
бетон: 10mm

Клуб Цена
3735 ден. 4150 ден.

На залиха