• 172225

Убодна Пила KS501

Black+ Decker
Моќност:420 W
Напојување :230 V
Позиции на сечење од 0 ° до 45 °
Длабочина на сечење на дрво 65 mm
Длабочина на сечење на метал 5 mm
Длабочина на сечење на алуминиум 10 mm
Удари во минута :3000

2999 ден.

На залиха

SKU: 172225 Категорија: