• 189717
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Убодна пила 4351FCT 720W

Моќност: 720 W
Должина на одот: 26 mm
Удари во минута: 800 – 2.800 min-1
Макс. сечење во дрво: 135 mm
Макс. сечење во метал: 10 mm
Макс. сечење во Al: 20 mm
Дотерувања на осцлат. од: 4 степени
Бучава: звучен притисок 85 dB(A)
Бучава: звучна моќност 96 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при cечење на дрво: 6,0 m/s²
Вибрации при сечење на метал: 4,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 271 x 73 x178 mm
Тежина: 2,6 kg
Производител: Makita
Moќна убодна пила со контрола на бројот на удари и систем за натакнување и промена на лист без употреба на алат. Има силна алуминска основа која се наведнува 0-45° лево и десно. Опремена е со рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење како и со лед светло за осветлување на работната површина.

Клуб Цена
15300 ден. 17000 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 189717 Категории: ,