• 189708
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Убодна пила 4327 450W

Моќност: 450 W
Должина на одот: 18 mm
Удари во минута: 500 – 3.100 min-1
Макс. сечење во дрво: 65 mm
Макс. сечење во метал: 6 mm
Бучава: звучен притисок 86 dB(A)
Бучава: звучна моќност 97 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при cечење на дрво: 5,5 m/s²
Вибрации при сечење на метал: 5,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 217 x 77 x 197 mm
Тежина: 1,9 kg
Производител: Makita
Убодна пила со моќност од 450 W. Опремена е со штитник за заштита на рацете на ракувачот од прашина и струготини. Има опсег на косо сечење од 0° – 45°, и се одликува со ниски вибрации и ниска бучава при работа. Може да работи со дебели листови за сечење со големина и до 1.7 mm.

Клуб Цена
5121 ден. 5690 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 189708 Категории: ,