• e7b5c1205024c8f180c48da42fe6136c13d86d4846c00db6f3a3db9b90d542c1

Тример за жива ограда MP-HT12

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 550W
Должина на сечење: 450mm
Вртежи: 1.600/min
Тежина: 2.3kg

4250 ден.

На залиха

SKU: 081790 Категорија: