• gh

Тример за трева Max Puls 1250W MP-GBC15

Moќност:1250W
Зафатнина:43ccm3
Вртежи 6.500/min
Димаетар на косење со нож:255mm
Moтор: Двотактен

10650 ден.

На залиха

SKU: 171132 Категорија: