• 237

Тример на бензин MP-GBC10

Мотор: 43 cm3
Моќност: 1250 W
Вртежи во минута: 6500 rpm
Ширина на косење на нож: 225 mm
Ширина на косење на трими глава: 415 mm
Наменето за градина

6990 ден.

На залиха

SKU: 081796 Категорија: