• 11

Тостер Grill Grunding CG 7280

Моќност: 1900 W
Изработена од високо квалитетен материјал
Димензиите кога се отворени може да се користат како скара за скара
LED индикаторско светло

4599 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 168387 Категорија: