• 172931

TONS Чешма ѕидна со проточен бојлер

Високомонтажна со краток врат
Материјал: пластика, метал
Притисок: 220-240 V/50 Hz
Моќност: 3 KW
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/min.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2m

1990 ден.

На залиха

SKU: 172931 Категорија: