• 191301

Тенџере плитко принц 16cm дизни 3053

Дијаметар (cm): 16
Волумен (л): 1.6
Висина (мм): 79
Материјал: Емајл
Со капак.
Боја: Бела
Одржување: Рачно и машинско миење

1039 ден.

На залиха

SKU: 191301 Категорија: