• 177459

Тенџере плитко класично 12/0.75 дек.3037

Висина : 64mm
Дијаметар : 12cm
Волумен : 0,75L
Материјал: Емајл на челичен лим
Боја: црвена
Одржување: Рачно и машинско перење
Тежина: 0,6 kg

485 ден.

На залиха

SKU: 177459 Категорија: