• 180405

Тенџере длабоко Standard Novum 20

Класично длабоко тенџере со стаклен капак
Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, гребање, поради што лесно се чисти и оддржува
Пречник / литража: 20 cm / 4 l
Елегантен декор
Оддржување: рачно и во машина за садови

929 ден.

Нема на залиха

SKU: 180405 Категорија: