• 44_05295fbc-b7e2-447a-bf48-7e9f0b53292b

Телесна вага TEFAL PP1151V0

LCD дисплеј
Макс. носивост:160 кг

1149 ден.

Нема на залиха

SKU: 182706 Категорија: