• 186569

Телесна вага Tefal PP 1503 V

LCD дисплеј
Тежина: 160 kg
Ултра тенок дизајн со дебелина од само 22mm
Тип на батерија: AAA
Број на батерии: 2

1569 ден.

Нема на залиха

SKU: 186569 Категорија: