Телесна вага GRUNDIG PS4110

Дигитална вага за телесна тежина
Површина прекриена со елегантен дизајн од бамбус дрво
Капацитет на мерење 180 килограми

1499 ден.

На залиха

SKU: 182707 Категорија: