• 192916
  • 192916 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Телескопско туш за полевање IDEAL™

6-функционално копје за наводнување кое може да се прошири
Изработени од висококвалитетна пластика и алуминиум
Постепено регулирање на протокот на вода во 6 различни поставки
Продолжувањето на копје ви овозможува да наводнувате растенија на најнепристапните места
Регулирање на јачината на млазот со една рака
Врвот за прскање може да се прилагоди за 180º
Прилагодување на должината од 77 до 110cm
Благодарение на висечката рачка, копјето може да се користи како градинарски туш

Клуб Цена
1701 ден. 1890 ден.

На залиха