• 162443

Течно универзално ѓубриво 500ml

Течно ѓубриво со одбрани хранливи материи за оптимален раст и бујно цветање на сите растенија. Погоден за сите видови растенија со избрани состојки од главните и макро и микро нутриенти кои обезбедува оптимален раст и бујно цветање на сите растенија.

149 ден.

На залиха