• 175895

Тава Granit 18cm – Basic

Материјал: Нелеплив гранит слој – без PFOA – без перфлуорооктаноична киселина
Дијаметар: 18 cm
Дебелина: Алуминиумска дебелина 2,3 mm
Боја: беж
Алуминиумски диск за рамномерна распределба на топлина
Мека рачка
Отпорен на гребење

569 ден.

На залиха

SKU: 175895 Категорија: