Сушара Favorit MSU8002

Тип кондезнациска
Капацитет за сушење 8 кг
Енергеткса Класа Б
Број на програми 15
Ниво на бучавост 65 DB
Волумен на барабанот – 112 Л
Димезнии:85 х 59,6 х 60,9 cm

18999 ден.

Нема на залиха

SKU: 165471 Категорија: