Сушара BEKO DU 7112 PA1

Класа на енергетска ефикасност:Б
Капацитет на сушење: 7 кг
Технологија на сушење: Кондензација
Сензор за сушење: OptiSense®
Ниво на бучава: 65 dBA
Тип дисплеј: Дигитален дисплеј

21999 ден.

На залиха

SKU: 180195 Категорија: Ознака: