• 172259

Стругалка за стакло 40×95

Должина на алатот 95mm
Ширина на сечилото 40mm
Професионален стругач за стакло, керамика и останати мазни површини. Погоден за чистење на боја, лепила и разни нечистотии

276 ден.

Нема на залиха

SKU: 172259 Категорија: