• 172243

Столарска аголна стега 27x30mm Алуминиум

STANLEY
Висина на затегнувачкиот дел 30mm
Капацитет на затегнување 57mm
пецијален дизајн кој овозможува затегнување на различни дебелини на материјали под агол од 90 степени

1109 ден.

На залиха

SKU: 172243 Категорија: