• 195095
  • 195095 1
  • 195095 2
  • 195095 3

Стик правосмукалка 2-1 MAX SVC 1060 R

Правосмукалка 2 во 1
Mоќност: 600 w
Капацитет на садот: 0,8l
Циклонски систем
Двоен систем за филтрирање
Хепа филтер што може да се пере
Мала бучава: 80 db
Должина на кабелот: 5 m
Четка за под
Папуча за ќошиња
Држач за папучата
Голем радиус на работа
Можност да стои исправено
Рачка што се вади

2699 ден.

Нема на залиха

SKU: 195095 Категорија: