• 177384
14% попуст
Заштеди со Клуб цена

Стандардна пур пена TKK TEKAPUR 750ML

За запечатување, монтажа, полнење, изолација и вградување на вградени елементи со поголеми широчини и длабочини на јазот за инсталација. Еднокомпонентната полиуретанска пена се стврднува со помош на влажноста на воздухот. Се користи на температури не пониски од 0˚C.

Клуб Цена
299 ден. 349 ден.

На залиха