• 180455

Средство за чистење на пластика Michelin

Ја обновува и заштитува пластиката во вашето возило
Се добива фабрички сјај на пластиката
Анти статик дејство
Остава пријатен мирис

282 ден.

На залиха

SKU: 180455 Категорија: