• 180457

Средство за чистење Фелни Michelin

Michelin – чистач на фелни без киселина и PH избалансирана формула
Ги намалува трагите на лакот на тркалата, ја минимизира корозијата и е безбеден за сите типови на тркала
Овој продукт успешно ги отстранува остатоците од катранот, солта и калта

300 ден.

На залиха

SKU: 180457 Категорија: