• 180456

Средство за Ткаенина 650ml Michelin

Средство за чистење на ткаенини MICHELIN содржи силни активни средства за чистење тапацири
Ефикасен е во отстранување на тврдоглави дамки и во седиштата во ткаенина и во винил
Идеално за теписи и облоги за чизми
Може да се користи како отстранувач на дамки
Не користете на кожа

295 ден.

На залиха

SKU: 180456 Категорија: