• 186968
  • 186968 1
  • 186968 2
  • 186968 3
  • 186968 4
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка за црево

Одговара за: 13 mm (1/2″) и 15 mm (5/8”) црева.
Производител: Gardena
Во овој сет ќе најдете приклучок за црево со чешма и STOP спојка што треба да се поврзе со крајот на цревото. Боите помагаат за лесно препознавање: светлата – за почетокот на цревото и поврзување со чешма, темната за на крајот на цревото.
Спојките за црева од GARDENA се корисни за брзо и лесно поврзување. Еластичниот прстен, кој ќе го најдете на крајот на спојката служи како заштита од оштетување. Кога го прикачувате конекторот на градинарското црево, Power Grip секогаш ќе биде голема помош. Специјално обликуваната навртка за спојување обезбедува висок притисок на цревото. Меките пластични вдлабнатини обезбедуваат цврсто држење дури и со влажни раце. Отпуштањето на врската е со едноставно повлекување.
Water Stop спојката е практична за поврзување на додатоците од Gardena кои ќе ви помогнат при наводнување во градината. Прикачена е на крајот на цревото и влегува во акција секогаш кога сакате да смените додаток за наводнување. Функцијата за автоматско запирање на водата веднаш го прекинува протокот на вода и започнува повторно само штом ќе приклучите нов додаток за наводнување, како што е прскалка или распрскувач. Ова ви го заштедува досадното патување до чешмата. Затоа, додека ја користите оваа спојка не треба да ја исклучувате чешмата.
Двата производи се отпорни на мраз, така што студот не им штети. Овој високо квалитетен производот е направен во Германија.

Клуб Цена
558 ден. 620 ден.

На залиха

SKU: 186968 Категории: ,