• 192865
9% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка за црево 1/2″- 5/8″ Cellfast

Функцијата стоп овозможува размена на прскалки или запирање на прскање без потреба од исклучување на доводот на вода
Елементи на механизмот за стегање изработени од нерѓосувачки челик
ABS материјал
Три стеги

Клуб Цена
86 ден. 95 ден.

Само 2 останати во залиха