• 192958
  • 192958 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка VARIANT IDEAL™1/2″- 5/8″ Cellfast

Прилагодлива глава за 180°
Системот SAFETOUCH™ обезбедува цврсто држење и удобност при користење, а исто така штити од случајно оштетување

Клуб Цена
494 ден. 549 ден.

На залиха