• 192928
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка SAFETOUCH IDEAL™ 3/4″ Cellfast

Системот SAFETOUCH™ обезбедува цврсто држење и удобност при користење, а исто така штити од случајно оштетување
Поврзувањето на делови од цревото со помош на дводелни и брзи спојки не резултира со губење на притисокот на водата
Три стеги

Клуб Цена
152 ден. 169 ден.

На залиха