• 192937
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка IDEAL™ G3/4″ – G1″ Cellfast

Одговара 3/4″ и 1″ чешма

Клуб Цена
98 ден. 109 ден.

Само 2 останати во залиха