• 192924
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка IDEAL™ 3/4″ Cellfast

Функција за запирање – ви овозможува да ја замените прскалката или да престанете да прскате без да морате да го затворите доводот за вода
Поврзувањето на делови од цревото со помош на дводелни и брзи спојки не резултира со губење на притисокот на водата
Три стеги

Клуб Цена
125 ден. 139 ден.

На залиха