• 192951
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка IDEAL™ 3/4″ Cellfast

Ротациониот вентил со јасни ознаки ви овозможува удобно прилагодување или затворање на доводот на вода

Клуб Цена
359 ден. 399 ден.

На залиха