• 192954
  • 192954 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка DEAL™ 1/2″ – 5/8″ Cellfast

IDEAL™ директна прскалка
Брз конектор – IDEAL™ стоп
Брз конектор – IDEAL™ пропуштање
IDEAL™ G3/4″ внатрешна врска со навој

Клуб Цена
377 ден. 419 ден.

На залиха