• 192866
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка BASIC 3/4″ Cellfast

Функција за запирање – ви овозможува да ја замените прскалката или да престанете да прскате без да морате да го затворите доводот за вода
Три стеги

Клуб Цена
98 ден. 109 ден.

На залиха